Bu sorular bu gruplarda çok soruldu ama işin içinden çıkamadığım için sormak istiyorum.
Buradan yazmak istemeyen özelden de yazabilir fikrini.
1.sınıfım
Demo ders online video filan derken bu tus dershane olayları konuşulmaya başlandı
İlk üç sınav ortalamam 72 buna %75 indirim vereceklerini söylüyorlar Mayıs sonuna doğru (data)
4.notum 40 civarlarında olacak 5 de düşük olacak Anatomi ile aram iyi değil çünkü
Seneye kaydolursan 1.sınıf notuna da bakarız diyorlar
Bu yüzden bu indirim oranını bir daha yakalayamam gibime geliyor
35.000÷4 çok büyük bir para da değil şuan için aslında
Nasıl bu kadar indirim verdiler onu da anlamadım
İlerde fiyatlar da yükselir
Seneye 50k olsa 50 indirim alsam 25k oluyor 3 katı öderim
Ama şu da var
YKS den yeni çıktım daha ilk seneden dershaneye kaydolmak çok erken geliyor daha kaç yıl var
Hiçbir şey bilmiyorum Tus la ilgili acele bir tercih
2 3 de kitap ders videosu filan verilecekmiş ama açıkçası bunları pek kullanacağımı sanmıyorum
Ders slaytlarını zor bitiriyorum onlar varken dershane içeriğini pek kullanmam gibi
Durumum bu şekilde
Fikir verebilecek yorum yapabilecek tecrübeli arkadaşlar var mı ?
Buradan yazmak istemeyen özelden de yazabilir fikrini.
1.sınıfım
Demo ders online video filan derken bu tus dershane olayları konuşulmaya başlandı
İlk üç sınav ortalamam 72 buna %75 indirim vereceklerini söylüyorlar Mayıs sonuna doğru (data)
4.notum 40 civarlarında olacak 5 de düşük olacak Anatomi ile aram iyi değil çünkü
Seneye kaydolursan 1.sınıf notuna da bakarız diyorlar
Bu yüzden bu indirim oranını bir daha yakalayamam gibime geliyor
35.000÷4 çok büyük bir para da değil şuan için aslında
Nasıl bu kadar indirim verdiler onu da anlamadım
İlerde fiyatlar da yükselir
Seneye 50k olsa 50 indirim alsam 25k oluyor 3 katı öderim
Ama şu da var
YKS den yeni çıktım daha ilk seneden dershaneye kaydolmak çok erken geliyor daha kaç yıl var
Hiçbir şey bilmiyorum Tus la ilgili acele bir tercih
2 3 de kitap ders videosu filan verilecekmiş ama açıkçası bunları pek kullanacağımı sanmıyorum
Ders slaytlarını zor bitiriyorum onlar varken dershane içeriğini pek kullanmam gibi
Durumum bu şekilde
Fikir verebilecek yorum yapabilecek tecrübeli arkadaşlar var mı ?
Yorum yap